Kurs i tørking og laging av turmat
Arrangør:
Nesodden kajakklubb
Påmeldingsfrist: 22.01.2025 20:00
Tid
Sted
Pris
Lyst til å lage din egen turmat?
Mandag 27. og tirsdag 28. januar inviterer vi til kurs i tørking og laging av turmat med Per Olaf (Ut i det fri) og Kriki (Norvantur). Tid for kurset er kl 18 - 21 begge kvelder.
I løpet av kurset vil du lære om tørking av mat (grønnsaker, frukt og kjøtt), blanding av egne retter og pakking og vakuumering i riktige porsjonsstørrelser. Vi vil også se på hvordan vi kan lage hjemmelagde energibarer og såkalte «fruit leathers». Noe av det som setter ekstra spiss på turen er god mat. Butikkene bugner av ferdiglagde produkter du bare trenger å tilsette vann. Dette kan du lage selv, og det er både morsomt og lærerikt. Lager du din egen turmat får smakfulle og næringsrike retter helt etter din egen smak.
Prisen inkluderer alt du trenger til en overnattingstur
- 1 frokost
- 2 lunsjer
- 1 middag
Matallergi eller intoleranse? Gi beskjed til perolav@utidetfri.no
Etter kurset vil du sitte igjen med nok kunnskap til å kunne planlegge, lage og beregne hvor mye mat du trenger å ha med på turer av ulike lengder.
Pris 1650 (+ avgift)
Sted: Klubbhuset (Kollektivbrygga)
Tid: 18 - 21 (mandag og tirsdag).
Administratorer
Anne Karine Sandberg
Mobil
93210254
E-post: annekarine.sandberg@gmail.com
Kommentarer
Du må logge inn for å poste i veggen.